In de categorie 'Try this at home':
Spinazie zalm pakketjes met een salade van gemengde sla, avocado en tomaatjes.
En zo ziet het eruit: TADAAA!!
Oh ja, de aardappeltjes zijn voor mensen met grote trek (geen Joppiesaus aub!)...
Hoe maakt een mens dit? (voor zichzelf en een medemens)
- Verwarm de oven voor op 220 graden.
- Fruit een uitje en een teentje knoflook.
- Doe er +/- 200 gram diepvries spinazie bij.
- Laat ondertussen het bladerdeeg ontdooien en smeer deze in met olijfolie. Leg de (rauwe) zalm op het bladerdeeg en doe er peper, zout en Boersen Kwiesien (zoals de Fransen dat zo mooi zeggen) overheen.
- Daarna smeer je de zalm in met spinazieprutje en leg je er een ander bladerdeegplakje overheen.
HOP: DE OVEN IN MET DIE MIKMAK! (+/- 20 minutos)
Ondertussen maak je de easypeasy lemonsqueesy salade. Gemengde sla, tomaatjes, avocado en een dressing van citroen, olijfolie, peper en zout.
Een tip: Als de oven piept, zit er geen muis in. Dan is je gerecht klaar!
Smakelijk :)!
Om deze ge-wel-di-ge blog af te sluiten heb ik toch nog een trieste mededeling:
Mijn logeervis Piraat is vandaag overleden.
(En nee, het was geen zalm die later werd opgerold in een bladerdeegpakketje)
www.nadeche.net
Een betere zangeres in 5 weken
Geen opmerkingen:
Een reactie posten