donderdag 13 december 2012

Hugh en z'n playmate

Hugh Hefner gaat trouwen.
De beste man is 86. Z'n aanstaande Crystal Harris 60 (!) jaar jonger.
Ik vind het allemaal best leuk voor hem maar dat dit oprecht is gelooft geen mens natuurlijk.

Vorig jaar zomer zou het stel al in het huwelijksbootje stappen maar een paar dagen voor de bruiloft nam mevrouw de benen. Opzich sneu voor Hugh, maar nog sneuer dat zij zich behoorlijk negatief over hem heeft uitgelaten in de media. Niet heel bevorderlijk voor zijn imago.
Zo zei ze dat ze hem nog nooit naakt heeft gezien (ben dankbaar zou ik zeggen) en dat ze ook nog nooit seks hadden gehad. Toen vertelde ze dat ze toch wel seks hadden gehad maar dat dat maar 2 minuten duurde. En als kers op de taart zei ze dat ze totaal niet opgewonden van hem raakte (NEE?!!).
Nou zijn dat hele logische uitspraken voor iemand van 26 die het doet met een oude lap. Maar je bent wel een playmate. Dus is dat uit den boze. Het enige wat je moet doen is lachen, rondrennen in kinderbroekjes en maximizer BH's en je haar blonderen totdat het uitvalt.
Blijkbaar bedacht Crystal dat ook net op tijd en she changed her mind. And so they're getting married.
Like...OH MY GOD!
En dit alles vindt plaats op oudejaarsavond. Oh ja, ze houden het klein. Dus buiten heel Hollywood en 80.000 Bunnies komt er niemand.
Het is natuurlijk hartstikke slim van haar. Ok√©, je moet even je ogen dicht doen als de rits opengaat en een hele goede fantasie hebben als ie z'n servet uitrolt, maar verder ben je gegarandeerd van ongekende luxe.
De vraag is alleen: is dat het waard?
Misschien legt Hugh over een jaar wel het lootje en dan heb jij een 86 jarige piemel gepiemeld. Want denk maar niet dat je in z'n testament staat. Nou ja misschien wel, met zoiets als "bedankt voor je strakke bips", maar dat is dan iets waar je zeker niet aan herinnerd wil worden.
Anyway, ik vraag me af of de bruiloft deze keer wel doorgaat. Misschien pakt hij haar nu terug door haar voor het altaar te laten staan en "HAHA, ik ben homo" te roepen.
Wie weet. Ik zou het wel leuk vinden.

www.nadeche.net
www.zangoefeningen.nl

1 opmerking: